top of page

PAKET & PRISER

Bröllop

 

OBS! Kan endast bokas tillsammans med fotopaket från www.jonasthun.com

Jag samarbetar just nu med min pappa som är fotograf med ett gemensamt paket med film och foto på just bröllop. Se hans hemsida för mer information och portfolio. Just nu kan jag inte ta uppdrag med lång framförhållning, då jag går de avslutande åren på gymnasiet och helt enkelt inte kan binda upp mig 6-18 månader i förväg med tanke på alla studentaktiviteter. Sommaren 2023 har dessutom varit fullbokad sedan en tid tillbaka. Men du kan alltid skicka en förfrågan om det gäller annan tid!

 

Mina bröllopsfilmer faktureras alltså genom Jonas Thun Photography och priset är 7000 SEK för upp till 9h filmning och en 6-8 min lång highlightfilm. Har man bokat ett längre fotopaket än 9h så tillkommer 500 SEK/h för filmningen (upp till 15h).

 

Jag redigerar i Final Cut Pro X och lägger ner mycket tid på klippning, colour grading och synkning med ljud. Det ingår också licensierad musik för att få använda filmen på t ex Youtube.

Normal redigeringstid för ett bröllop är 15-20 timmar beroende på paket.

Event

 

Jag filmar privata högtider och fester, idrottsevenemang, andra event och speciella tillfällen. Vad som helst, efter dina önskemål naturligtvis. 

 

Pris på offert, men enkla privata filmningar startar på 2500kr och uppåt beroende på tidsåtgång.

Större evenemang där organisationer är inblandade kostar oftast något mer, från 3500kr och uppåt.
Om jag behöver ta mig utanför Ystad tätort lägger jag till resekostnaden (gäller alla typer av uppdrag).
Hoppas vi hörs!
Sofia

bottom of page